lördag, november 27, 2021

Nordisk julkonsert

Arbetsveckan avslutade jag, som sagt igår med att besöka kyrkan i stan och den nordiska julkonserten. Och nej, jag somnade inte och konserten var riktigt bra. Jag hade egentligen inga förväntningar åt något håll då jag på torsdag kväll bestämde mej för att besöka konserten.

Artisterna levererade, en del sånger gillade jag bättre än andra, men blandningen var riktigt lyckad. Och jag hade det verkligt lyxigt. Stickväninnan B:s rara man hade ordnat så jag fick sitta på första bänken i kyrkan. Där satt en stor lapp fasttejpad. Nya Östis Inge Ekholm stod det på lappen. Superduper fint ordnat. Stort tack till honom!

Jag har nog aldrig suttit så långt framme i Lovisa kyrka tidigare. Härifrån gick det bra att fota.

Här är Tom Käldström med sin åttaårige son Niklas, som verkar gå i pappas fotspår. Lite knepig var belysningen, men det gick. Knepigt också med fotandet på konserter, för man får ju inte störa framträdandena. Till all tur har digikamerorna inte mycket ljud. Det är endast knäppandet, då man tar kortet, som hörs. Tilläggas bör att han som satt granne med mej på högra sidan använder hörapparat, så kanske han inte alls hörde det lilla klicket?
På min vänstra sida satt ingen, för där tog kyrkbänken slut ut mot mittgången.

Igår kväll uppträdde förutom killarna ovan också Hans Martin, Markus Stara, Christina Lindberg, Agneta Olzzon och Peter Grundström. Kanske ni känner igen några av namnen? Grundström har skrivit många låtar som varit långkörare på Svensktoppen. Och Lindberg har ni garanterat hört.
Så glad att jag gick på konserten.

Nu får ni ha en riktigt fin lillajulsafton.
Själv ska jag fixa till lite mat. Karlarna här i huset påstår att det är min tur idag. Hmmm... jag undrar jag...


Inga kommentarer: