fredag, november 19, 2021

Lite besviken

Tjohoo, äntligen fredag! För min del var det på tiden. Det har varit hård arbetstakt hela veckan. Så pass hård att jag i tisdags lyckades dubbelboka mej. Och eftersom jag inte kan göra två saker på en gång, fick jag reda ut det hela idag och rucka på tidtabellen med en halvtimme, så att jag hinner med allt nästa vecka.

Att det varit fullt program hela veckan märks också på att jag idag vid hemkomsten sent på eftermiddagen lämnade hus- och bilnycklar i dörren. Tur att ved behövdes bäras in, annars skulle nycklarna ha hängt där hela natten.
Min att-göra-lista är tyvärr så lång att jag nog måste jobba i morgon också, för att nu inte tala om i söndag. Inte mycket ledighet alltså. Men inte så mycket att göra åt det just nu, bara bita ihop och drömma om kommande jullov.

Förra veckan damp de här två mönstertidningarna ner i postlådan. Och jag är lite besviken. Tidningen till höger, Suuri Käsityö, skulle föreställa dubbelnummer, men var lika tunn som ett vanligt nummer. Känner mej faktiskt lite lurad. 

– Det är onödigt att du har de där tidningarna, allt finns ju ändå på nätet, morrade dubbelmorfar. Och jo, han har förstås helt rätt. På nätet finns det mesta nuförtiden, kanske inte direkt allt, men...
Får väl konstatera att jag är förvånande gammeldags då jag vill ha någonting att bläddra i på riktigt. Hur är det mer er? Föredrar ni papperstidningar framom digitala versioner?

Nu önskar jag er alla en riktigt skön fortsättning på fredagskvällen!


Inga kommentarer: