tisdag, november 09, 2021

Förskräckligt försenad försändelse

I morse satt isen fast som betong, enligt dubbelmorfar, som såg till att jag kunde sätta mej i en isfri bil och köra iväg nästan mitt på dagen. Ikväll vid återkomsten från jobbet i västra grannstaden var vädret verkligen trist. Regn och svart våt asfalt, mörkt, blåsigt och endast någon plusgrad. Det är då man borde sitta inne och sticka och inte ränna ute på vägarna. Men vad gör jag inte för glädjen att få undervisa? Och till all tur lyckades jag lösa ett e-post synkroniseringsbekymmer. Tjohooo!

I somras kom jag på den smarta idén att jag skulle virka en sjal till bröllopet. Efter lite letande på nätet hittade jag i Knittingroom en lagom somrig virkad sjal. Så jag lämnade in en liten beställning i början av juli. Sedan väntade jag, väntade och väntade. I juli kom det meddelanden med jämna intervaller att jo, nästa vecka skulle paketet komma. Veckan kom och gick och ny e-post dök upp. Nu skulle det dröja ytterligare en vecka. Så här höll det på ända till augusti, då det sent omsider kom ett meddelande, som lade leveransen långt framåt i tiden. Jag hade faktiskt gett upp hoppet, då jag faktiskt förra veckan äntligen kunde hämta ut min försändelse...

...en förskräckligt försenad försändelse...

Och vad jag nu ska göra med den här sommarsjalen vet jag inte. Den är för tunn nu på vintern och vete fåglarna om jag alls behöver någon sjal nästa sommar.

Det här lingarnet skulle jag också ha behövt i somras. Också de projektplanerna gick i stöpet, men kanske jag hittar nån användning för det här garnet ändå. Få se...

Men särskilt glad är jag inte över den här försändelsen. Skulle jag inte vara så lat, så skulle jag ha returnerat den. Men jag orkar inte börja packa om och återvända till ombudsposten med paketpåsen. Och förresten, eftersom jag ju är en PYC, så kan jag knappast ha för mycket garn!

Hoppas att ni får en riktigt fin onsdag!



Inga kommentarer: