onsdag, november 24, 2021

Jobbar på

Kära vänner, nu har ni fått klara er utan mina blogginlägg i dagarna två. Det beror på att jag jobbar på och har haft två långa arbetsdagar, där jag åkt hemifrån före klockan åtta och återvänt vid 20-tiden på kvällen. Sen har arbetet fortsatt med förberedelser och koll av program, stupa i säng och sedan upp igen. Till all tur lugnare dag idag och tidigare hemkomst. Nästan alla förberedelser inför morgondagen gjorda. Men som vanligt vill jag ha en sista koll. Fredagskursens förberedelser är också färdiga. Skönt. Dubbelmorfar säger att jag inte behöver vara så noggrann och väl förberedd, men... ja, jag vill ju göra ett bra jobb och då passar det sig inte att slarva, eller hur?

Sen kan jag berätta att min att-göra-lista är verkligt konstig. Varje gång jag kan kruxa (antagligen heter det bocka av på korrekt svenska?) bort en grej, som är utförd och färdig, så kommer det ungefär 10 nya saker att göra till. Visst är det konstigt, eller hur? Jag kommer liksom aldrig att komma igenom den där listan.

I måndags var jag här:

I biblioteket i Nickby. Det här är deras bokbytarhylla. Jag hittade hela tre deckare där. Kan vara bra att ha inför jullovet. Nästa gång jag ska hit, så ska jag lämna lite egna utlästa böcker här.
Jag startade alltså arbetsdagen här, körde sen österut och fortsatte där.

Igår var jag hela dagen på jobb i västra grannstaden. Startade ännu två nya kurser.
Idag har jag jobbat i stan och på eftermiddagen äntligen kunnat delta i stickcafé. Och det var riktigt trevligt. Det är så mycket skratt och positiv energi att nu orkar jag igen några veckor. Tack för det.

Nu får ni ha en skön fortsättning på onsdagskvällen, så ska jag fixa en reseräkning och lite förberedelser inför morgondagens kurs.


Inga kommentarer: