söndag, februari 06, 2022

Bara skräp

Alltså nej, nej, nu talar jag inte om gårdagens Mello. Jag är riktigt tacksam över möjligheten att få se de svenska tävlingarna via Arenan. Tack Yle och Svt, för det. Härligt lördagsnöje med stort underhållningsvärde. Alltså just med betoning på underhåll och där det inte krävs så värst mycket av tittarna. Skönt att kunna koppla av med sådant mellan verserna. Att det sen är stört omöjligt att tävla i musik är sedan en fråga, som vi kan diskutera hur länge som helst. Men det är en helt annan sak.

– Det kom bara skräp, sa dubbelmorfar i onsdags då han vittjade vår postlåda.

Vad då skräp? Den här kom ju! Och jo, nej, som karisbon säger. Jag liksom aldrig kom mej för att säga upp prenumerationen, men jag måste nog skärpa mej och avsluta den. Jag gör ju liksom inget med de där symönstren.

För övrigt så är jag lite deppad idag. Mitt röda början har utvecklat sig till en katastrof. Skulle ni se det så skulle ni nog skratta ihjäl er. I natt kom jag till att jag river upp hela sockan, som nu är på fotnivå, för den är nog på tok för stor. Men hur ska jag veta det? De senaste sockorna jag har stickat har ju varit i barnstorlek. I morse kom jag på att jag nog inte kan riva upp heller, för det är ju mönsterstickning och då blir jag kvar med en massa garnstumpar. Suck! Skulle ha varit helt annorlunda om jag stickat enfärgade sockor, men se när jag liksom vill mer än jag kan. Jag skulle verkligen ha behövt de kloka damerna i stickcaféet nu. Men det är väl bara att bita ihop och sticka färdigt sockparet. Och så får jag ja se om jag stickar ett nytt par med samma mönster i lite mindre storlek. Men då måste jag köpa nytt garn och vete sjutton om det finns den där röda nyansen längre kvar...

Ha nu en riktigt skön fortsättning på söndagen!


Inga kommentarer: