onsdag, juli 19, 2023

Det ryms ännu

Hur kan en dag gå så fort? Nu har det hunnit bli kväll igen och jag har inte hunnit med någonting alls känns det som. Och hur kan pappersjobb vara så oändligt tråkigt att jag bara skjuter upp och skjuter upp. En försäkring ska sägas upp och en annan konkurrensutsättas. Men att jämföra olika försäkringsbolags finstilta texter och kostnader är liksom en hel vetenskap. Däremellan vill bisin min att jag ska söka reservdelar till bilar, reservdelar som ingen av oss vet det riktiga namnet på. Och jag, jag vill ju inte sitta framför datorn alls.

Apropå bisin min, som jag gissade, så inte märkte han alls att tistlarna var borta. Jag ville ju inte säga nånting, liksom gå med håven och få beröm, så vet ni vad jag gjorde? Jo, jag drog upp en pytteliten tistel och lade den här i innekomposten. Ville liksom ge en liten antydan om att jag varit lydig och utfört uppdraget han påförde mej. Gissa vad han gjorde? Jo, han började skälla på mej! Ja, ni läste alldeles rätt, han skällde, för man får inte ta ogräs utifrån in. Suck! Inte för att jag nu väntade mej tack med stora fanfarer, men en liten snäll kommentar skulle ju göra susen.
Sen är förstås inget tillräckligt. Nu kräver han att jag ska röja upp här i datarummet. Hrmpf!

Bra saker idag:

  • Bisin min och mr J har varit och besiktat min plåtlåda. Nu får jag tuta och köra ett år till. Heja, heja.

  • Och när bisin min var borta kunde jag njuta i lugn och ro av lite stickning.

  • På eftermiddagen kom han hem och lagade snabbmat, alltså öppnade en ärtsoppsburk, blandade i lite vatten, kokade upp och hux flux hade vi mat på bordet!

  • Och till efterrätt, supergod berlinermunk! 😋

  • Medan bisin min var borta, så passade jag på att sortera lite i garnlagret. Och se, det ryms ännu flera härvor här i min nya plastlåda! Visste ni förresten att man får 10 års garanti på Smart Store plastlådorna? Nå, inte jag heller förrän jag fick ett garantikvitto i söndags i Prisma!

  • Nu ligger då här alldeles ljuvliga garnhärvor, som jag garanterat inte vågar sticka något av. Det blir mycket garnklappande och mycket lite stickning!😀
Önskar er alla en riktigt fin torsdag!

Inga kommentarer: