söndag, oktober 03, 2021

Änglarnas dag

Om ni mot förmodan, undrar hur det gick sent omsider i natt, så jodå, dubbelmorfar plockade upp vår nattgäst från stan. Sen satt vi och ugglade en liten timme innan det var hög tid att krypa under täcket. Idag på förmiddagen fick gästen skjuts tillbaka till stan för att sedan ta sig hemåt för egen maskin. Kul med nattgäster. 

Idag har vi firat Änglarnas dag, eller vi och vi. Dubbelmorfar har mekat i grannbyn medan jag...

... besökte kyrkan. Och nej, vi sjöng inte psalmen Din klara sol går åter opp, trots att psalmnumret fanns där på tavlan. Vi gick på Änglavandring, eller nåja, i ärlighetens namn så fuskade jag lite och deltog inte i alla stationer. Men så tog jag inte heller av förfriskningarna, utan åkte raka spåret hem till skrivjobb, sockstickning och förberedelse inför morgondagens kurs.

Vädret har varit strålande vackert idag och jag kom på mej själv med att längta halvt ihjäl mej efter den traditionella höutandagen. Hoppas innerligt att hembygdsföreningen orkar ordna den nästa år och att jag har möjlighet att delta. Få se, det brukar ju komma annat emellan och det är långt ännu till nästa år.

Önskar er alla en riktigt bra ny vecka.
Själv ska jag nu packa arbetsväskan och sedan börja dra mej mot sängen. Det blir en lång dag i morgon. Det är väl nog för sent för kvällste nu, eller hur?


Inga kommentarer: