måndag, oktober 18, 2021

Hitta gumma i Puuilo!

Här i huset kom vi sent igång i morse. Igår var jag minsann uppe redan klockan sju, men i morse tog det till klockan nio innan jag kravlade mej ur sängen. Då snarkade ännu dubbelmorfar, för han hade sett på snookerfinalen i tv igår natt. Den slutade först klockan 01.00. Jag gav upp långt före det och kom nog i säng i tid, men det var så sjuttons skönt att bara vända på sig och lugnt somna om. Det är ju just precis det, som ledigheten handlar om, inte sant?

Lite stressad blev allt dubbelmorfar, för han skulle iväg till västra grannstaden efter en slang till sitt maskinrenoveringsprojekt. Och kan ni tänka, jag fick följa med! Och det fastän han skulle ha klarat sig utmärkt alldeles själv.
Jag fick dessutom sticka i bilen. Härligt!

När vi kom hem berättade dubbelmorfar stolt för äldsta sonen:
– Jag hitta en gumma längst bak i Puuilo!
Jaa, vilken tur att han hittade mej, som gick runt helt på egen hand.

Och här är resultatet av min vandring! Minimop från Lankava hoppas jag kunna virka till ett litet projekt, som just nu lockar. Har inte använt detta förut, så få se hur det går.
Och brunt sockgarn måste jag ju bara ha. Karlarna i min omgivning är inte så pigga på rosa, lila och liknande färger. Konstigt, inte sant?

Tjohooo! Andra enhörningssockan är färdigt stickad. Nu gäller det att fästa och brodera. Nån som känner sig extra inspirerad och kan ta itu med lite nålarbete? Jag vågar inte ens tänka på hur många garnändar, som behöver fästas. Hjääälp!

Önskar er alla en riktigt bra höstvecka!


Inga kommentarer: