fredag, oktober 15, 2021

Ledigt, ledigt, ledigt

Kära vänner, här stundar en hel veckas ledighet. Nu får jag (hoppeligen) själv bestämma över min tid, kan sova länge om morgnarna och sitta och uggla till sent om nätterna om jag vill. Jag hinner vara ute mitt på dagen och andas frisk luft och jag kan sitta och sticka eller virka utan att passa en endaste tidtabell. Ska bli riktigt, riktigt skönt.

– Ska vi göra nånting roligt i moron, frågade äldsta sonen ivrigt idag efter min hemkomst.
– Ja, det kan vi göra, svarade jag glatt och tänkte att nu ligger hela världen öppen och jag behöver inte förbereda någonting alls.
– Ska vi laga mat, frågade han. Och tja, ja, jo nu måste vi ha mat förstås, men frågar ni mej, så inte är det min definition på att ha roligt! Nej, men vi skulle ju kunna baka istället. Det skulle vara mycket, mycket roligare.

Siktar på att få åtminstone något projekt färdigt och att hinna till stickcaféet. Jag blev så inspirerad senast jag var där att jag på kvällen bara måste sticka sockan färdigt.

Nu har jag alltså ena sockan färdig och borde ta itu med den andra... Få se nu om jag hittar inspiration.

Glömde förresten berätta att vi i onsdags såg självaste Benny Törnroos där på Bistro Cronan. Det ni! Borde vi ha frågat efter autograf?

Önskar er alla en riktigt skön fortsättning på fredagskvällen.


Inga kommentarer: