tisdag, oktober 05, 2021

Mörkt och dystert

Igår blev ni utan inlägg och det beror på att jobbet stör fritiden. Jag hade alltså en lång dag igår, trots att jag hann hem och äta innan det var dags att fortsätta i västra grannstaden.

Idag var det första gången mörkt och dystert då jag körde hem från arbetet i västra grannstaden. Det regnade och den svarta asfalten sög åt sig allt ljus. Det har varit en lång dag idag också, men väldigt roligt. I morgon blir det lite annorlunda för jag börjar arbetsdagen med ett distansmöte innan jag åker iväg in till stan för eftermiddagens undervisning.

Lite dystert här hemma då det doftade så gott av köttfärsröra och jag tänkte att mums, nu får jag ännu en sen middag. Men hej, vad jag bedrog mej. All spaghetti var slut och en liten, liten såsskvätt finns det kvar i kylskåpet. Snopet. Dubbelmorfar bjöd mr J på mat och struntade helt i sin hårt arbetande hustru. Och det på internationella lärardagen. Suck! Slit och släp dagen lång och inte ens middag vid hemkomsten. Nånting haltar i markservicen här. Antagligen är det väl dessutom tänkt att jag ska ta hand om disken efter de ätande herremännen. Hmm...

I söndags kom dubbelmorfar på den strålande idén att han skulle fota "vår" ekorre.

Ser ni nån ekorre?

En bergfink lyckades han dock fånga! På bild alltså.

Nu ska jag gräva i både skafferiet och kylskåpet och se om jag lyckas hitta något att äta.
Ha det bra!


Inga kommentarer: