lördag, oktober 02, 2021

Egen höstglöd

Idag har jag gjort två saker, som jag vanligtvis inte brukar göra på lördagar om det går att undvika. För det första så rensade jag matbordet och för det andra var jag iväg till mataffären.
Det förstnämnda innebär att jag inte har en susning om var mina mönstertidningar, kurspapper, korsord osv. finns nu just.


Och det andra var också jobbigt, för de har råddat om så i mataffären att ris och gryn är där nötterna fanns förut och var nötblandningarna finns nu förtiden vet jag inte för jag rusade in och sen ut med väldig fart. Jag skulle ju som vanligt inget ha, var endast tvungen att komplettera lite inför morgondagens frukost OM vi får nattgäster! Hur det blir med den saken återstår att se senare ikväll. Här lever vi i ovisshet än så länge.

För övrigt så har det varit full rulle hela dagen med gäster på eftermiddagskaffe och minstingen som bjöd på pizza i stan. Mums!

 

Eftersom jag aldrig hinner iväg till Lappland på hösten, så får jag njuta av vår alldeles egna höstglöd.

Önskar er en riktigt skön fortsättning på veckoslutet.
Själv ska jag nu ta hand om disken och sedan se om jag orkar sticka några mönstervarv på den där ena sockan. För snart en vecka sedan fick jag en ny sockbeställning, så nu borde jag nog sätta lite fart, men när det hela tiden finns så mycket annat som måste göras. Hur skulle det vara om jag härefter bara skulle göra det som är roligt och strunta i resten?

Inga kommentarer: