fredag, oktober 08, 2021

Härliga fredag

Fredag kväll och jag känner mej rätt mör, men överlag nöjd med veckan, som har gått. Jag har hunnit med både det ena och det andra och då känns det alltid bra. Stressigt blir det då jag känner att jag inte hinner med.

Idag blev jag bjuden på god nepalesisk take away-lunch på jobbet i västra grannstaden. Då jag kom hem satt minstingen här och väntade på mej. Han tog med mej till stan och bjöd på pizza. Det ska man ju äta på fredag, inte sant? Jag orkade förstås inte med hela min, så jag tog hem halva i en låda. Och den försvann här hemma i ett nafs, då den äldsta åt upp pizzan. Inget matsvinn här inte.

Enda smolket i fredagens glädjebägare är min eländiga enhörningsstickning.

Det tar så mycket tid och idag fick jag sticka bakåt för att få mönstret att stämma. Mycket garntrassel och nu börjar jag undra om man ändå måste sy kanter runt för att uppfatta figuren. Eller ser man att här är en enhörning?
Kommer att vara betydligt nöjdare då jag kommit förbi mönstervarven. Det är endast tre kvar nu. Bara att bita ihop och sticka på. Fast hur ska jag nånsin orka göra den andra sockan?


Inga kommentarer: