måndag, augusti 29, 2022

Omorganisering

Så vacker solnedgång igen i kväll. Lite kyligare väder, så mina tår vill gärna ha yllesockor på. Bisin min är borta och det har han faktiskt varit hela dagen!

Jag anade ugglor i mossen i morse då han plötsligt skulle duscha! Senare drog han ut alla sina t-shirts från garderoben, för han hittade liksom inte en enda han kunde ta på. Plötsligt mindes han att hans finbyxor hängde på tork efter att hans fru hade haft dem i tvättmaskinen igår. Panik! Dom var ju blöta ännu. Fram med fläkten och så byxorna över en stolsrygg och blåås, blåås, blåås. Lätt fuktiga var dom allt då bisin min drog dem på sig, så blir han nu förkyld har det inget med corona att göra!

Småningom efter alla hans förberedelser begav han sig iväg utan att närmare förklara riktigt varför. Det enda jag förstod var att det var viktigt. Hmmm. Till råga på allt påstod han att han nog hade talat med mig om den här resan. Pytt heller. Jag var som en fågelholk i nyllet.

Schhh, nu smällde det i en bildörr, så nu tror jag att bisin min kom hem! Jooo, nu är han hemma.

Igår när jag var ensam hemma kom jag på den lysande idéen att omorganisera mina garn lite grann. Sånt är alltid bäst att göra då bisin min är borta. Jag vill ju bespara honom från garnchocken!

Den här lilla plastlådan blev proppfull av garn.

De här garnen fick inte plats i lådan, så de är nu packade i en kasse. Jag vågar inte köpa ännu en plastlåda, utan får nog lov att följa stickväninnan B:s goda råd: Sticka bort garn, så får du rum.
Glittergarnen högst upp hamnade i byrålådan för juliga grejer. Dom passar liksom bäst där.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon!

  • Ensam hemma mitt på dagen, så jag kunde jobba på datorn i lugn och ro.

  • Första undervisningen för höstterminens del avklarad i västra grannstaden. Fyra deltagare ville ha digistöd inom den utsatta två timmars tiden nu på eftermiddagen/kvällen. Inte illa, nu har jag kommit igång med en riktig rivstart! Undrar om det höstliga vädret bidrog eller om sommarlovet varit för långt?
Önskar er alla en riktigt fin tisdag.



Inga kommentarer: