söndag, oktober 08, 2023

Hemleverans

Igår natt var jag riktigt modig! Jag vågade ta med en bok till sängen. Vanligtvis är det inte bra, för jag brukar bli så uppslukad att mitt i allt har halva natten runnit undan och jag läser fortfarande. Igår började mina ögonlock falla ner redan efter de 27 första sidorna, så få se nu om jag alls orkar läsa boken. Den är inte precis dålig, men den är inte alls relevant för mej, därför blir det lite svårare att läsa. Men man ska ju vidga sina vyer, inte sant?

I morse väcktes bisin min igen av Entreprenörens tidiga telefonsamtal. Han ringde igår också mitt i bisin mins sköna drömmar. Entreprenören blev inte glad igår då bisin min sa att han önskar att det inte alls ska komma snö i vinter, för han vill inte att det ska bli mycket snöröjning. Klart att Entreprenören blev sur, för vad ska han leva av i vinter om det inte kommer snö.

Bra saker idag:

  • Sovmorgon och jag var uppe före halvnio.

  • Bisin min försvann på förmiddagen så jag kunde njuta i lugn och ro av sockstickning och Tufsens sällskap. Riktig söndagsfeeling.
    Massor av saker jag borde ha gjort, men det var så skönt att sticka varv på varv på varv. Senast på tisdag kommer jag att få bråttom med förberedelserna för den kurs jag ska ha vecka 42. Kan inte hjälpas.

  • På eftermiddagen knackade det på dörren och där stod yngsta sonen med min pensionärsdator! Tjohooo! Hemleverans.
    Han installerade Windows 10 i den och bra så, för mina kursdeltagare har den Windowsversionen i sina datorer. I vår sen när min datakurs i norra grannkommunen är förbi övergår jag till Windows 11.
    Äldsta sonen var smått kritisk till mitt köp, men den här datorn klarar jag mej långt med. Och det känns bra med återanvändning. Jag behöver inget häftigt och nytt när jag ska trappa ner.
    Skärmen är av toppenkvalitet. Jag har redan varit på jungfruresa med Finnlines båt Sirius.

  • Det doftar gott från köket. Bisin min har lagat Sjömansbiff, så snart blir det söndagsmiddag.
Önskar er en riktigt fin ny vecka!

Inga kommentarer: