tisdag, juni 07, 2022

Ljuuuuvligt

Igår kväll kom gubben min hem från grannbyn med de här:

Och jodå, jag vet, jag vet, de håller inte så länge inomhus, men doften är så ljuuuuuvlig! Varje vår är jag lika förundrad: Varför har vi inte planterat en syrenbuske ännu heller? Och varje år den här tiden påminns jag om varför, gubben min har helt enkelt inte hittat den optimala platsen!!! Jag är inte tvärsäker och jag har inte googlat, men jag tror nu inte att syrenerna är så krävande. Bara gräva en stor grop och lägga dit busken.

Bra saker idag:
  • Vaknade före väckarklockan!

  • Veckomötet på jobbet gick snabbt undan.

  • Och dagens ordförande hade bakat en riktigt god rabarberpaj:


    Den serverades med gammaldags vaniljsås. Mumsfilibabba!

  • Jag klarade av besöket i mataffären på en knapp halvtimme! Tjohoo! 

  • Och jag handlade endast det som stod på butikslappen, förutom två tandborstar. Visst får jag applåder nu? För jag var ju jätteduktig!

Lika duktig var jag tyvärr inte med mitt virkande igår kväll. Jag har nu klarat av 21 varv. Det betyder att jag har 71 varv kvar på kjoldelen, sen ska ännu övredelen virkas och...
Jag hamnade att riva igen igår. Jag fick göra det hela två gånger och nu kan jag inte ens skylla på gubben min! Jag satt ju ute alldeles ensam med endast fåglarna och katterna som sällskap.
Första gången hade jag glömt en luftmaska och andra gången hade jag två stolpar för lite. Håhåjaa, hoppas att det går bättre idag och att jag hinner få flera varv. Å andra sidan, varven blir ju bredare och bredare, så automatiskt blir det ju färre varv. per kväll.

Önskar er en skön fortsättning på denna soliga tisdag!


Inga kommentarer: