måndag, juni 20, 2022

Sent omsider

Jösses, hör ni, nu är det snart midnatt och jag har en hel massa saker ännu ogjorda! IIIK! Stressad? Njaa, nää hoppeligen inte, men det känns nog som om jag skulle behöva lite mera timmar i dygnet nu.

Sent omsider kommer här nu dagens blogginlägg. Och ändå har jag suttit nästan hela dagen framför datorn, vilket nu just känns i ömmande axlar.

Bra saker idag:

  • Vaknade före väckarklockan, trots minst sagt bisarra drömmar under morgonnatten.

  • Har varit iväg till den bästa stadsdelen på förmiddagen och där intervjuat en trevlig bonde.

  • Har fått klappa en hereford ko! Och sånt ger ro.

  • Fick undan måsten på det här dygnets sida! Tjohoo!
Igår klarade jag av varv 60 på dopklänningens kjoldel. Visst börjar det ju småningom likna till någonting, eller hur?

Tyvärr hamnade jag igen igår riva ett helt varv och den här gången var det inte jag, som hade råddat, utan plötsligt fanns det en ful fläck i garnet! ARGH! Jag rev, klippte och skarvade. Nu har jag en massa trådändar sen att fästa. Suck och dubbelsuck!
Sen när jag virkat det upprivna varvet på nytt, så upptäckte jag att det saknades en luftmaska. MEN jag rev inte upp varvet igen och tänkte att det är nog bara jag som ser det. Vad tror ni?
Och på sista varvet igår så upptäckte jag att på ett ställe hade jag en ökning för mycket och på ett annat ställe en för lite. För att rätta till det hela borde jag riva upp fem varv! Och nu håller jag nog med bisin min om att det nog inte är någon annan än jag själv som märker något. Kjolen verkar inte vrida sig åt något håll trots de där misstagen. Så jag hoppas på det bästa!
Ikväll har jag inte virkat ett endaste ett varv, tyvärr. Hoppas på mera tid i morgon, men det är ju marknad i stan...

Önskar er en fin midsommarvecka. Stressa inte!



Inga kommentarer: