onsdag, juni 29, 2022

På slutrakan

Puust, hettan fortsätter med oförminskad styrka. I natt måste jag ta i bruk tornfläkten för att överleva i sovrummet. Men vem ska putsa den fri från damm först? Nån som anmäler sig frivilligt?

Bra saker idag:

  • Bisin min har slagit knut på sig själv och tvättat maskin efter maskin, så nu borde alla våra handdukar och lakan vara rena, förutsatt förstås att han kom ihåg att de ska tvättas i 60 grader. Huh, undrar varifrån han fick sin energi?

  • Fick iväg den här månadens reseräkning!

  • Får snart stänga datorn här och kan återgå till den sköna fläkten vid matbordet...

Igår vet ni kom jag så här långt på dopklänningen. Framstycket, bakstycket, framkanten och de två första varven på bakkanten. Nu är jag inne på slutrakan, för idag har jag virkat ärmarna. Huhu, huh! Nu återstår endast sidsömmar, fästa trådändar och sy i knappar. Tror ni att jag klarar det?

Igår dök det upp ett färgfel för fjärde gången. Men till all tur, så kunde jag avsluta det här nystanet precis här och ta ett nytt, för jag skulle ändå ta av garnet.

I det nya nystanet dök det tyvärr upp en knut. Inte roligt, inte alls roligt...

Har nu för övrigt tänkt på en svår sak: Vad ska jag ta itu med efter det här projektet?
Eller ännu värre, tänk om föräldrarna blir jättebesvikna? De har ju inte ännu sett den här klänningen? Huuu, hur ska det här sluta?

Ha det bra!



Inga kommentarer: