fredag, juni 10, 2022

Tacofredag

Schhh... om ni ser mej här, så är jag nog redan i säng, för det är tidig väckning i morgon! Hmmm... och jag måste ännu packa ner femtioelva saker minst. Hoppas att jag inte glömmer nånting efter mej.

Idag på eftermiddagen efter hemkomst norrifrån så började jag faktiskt, hör och häpna, laga mat!

Det blev tacogratäng så här fredagen till ära. Trots att det tar sin lilla tid att laga också den här lätta rätten, så var det för en gångs skull riktigt roligt med matlagning. Synd bara att vi var endast två som åt, äldsta sonen och undertecknad.

Dagens bra saker:
  • Sovmorgon!

  • Dagens bästa: Namnsdagskaffe/te i norra grannbyn. Så härligt att träffas och tack för den goda rabarberkakan med vaniljsås. Nu hoppas jag att bisin min har sin rabarberkvot fylld för en tid framåt.

  • Talade med M i telefon idag och gratulerade henne på fem-årsdagen. Den raringen frågade några gånger om det är säkert att mommo och moffen kommer på kalas i morgon. Och det är det ju, för mommo har paketerat hela kvällen!

    En hel låda full med paket! Misstänker att de kommer att rivas upp med väldig fart. Bisin min tycker att jag är galen som petar och påtar med sånt där medan disken står orörd på diskbordet. Men det är ju så roligt att glädja barnbarnen.
Överst ännu ett paket och ett stort födelsedagskort! Ska bli spännande att se vad M säger.

Igår blev det inte mycket virkat, endast två varv. Egentligen nog tre, för jag fick riva upp varv 33 en gång ända till början där jag hade sex stolpar istället för fem. Ikväll ingen virkning alls.

Önskar er alla en riktigt skön och fin lördag.

Håll tummarna att jag klarar mej på sommartorget långt borta hemifrån! 



 

Inga kommentarer: