onsdag, juli 20, 2022

Babben i lådan!

I måndags fick jag hela två tidningar i postlådan.

Så jag fick alltså Babben i lådan, inte gubben! Mycket förvånad över att denna ännu kom, för jag trodde att prenumerationen tagit slut redan. Glatt överraskad alltså.

Och så fick jag senaste numret av Allers. Också den prenumerationen är snart över och jag tror att det är bäst så, trots att jag kommer sakna A-korsordet. Får återgå till lösnummer. Jag kommer inte att hinna med både jobb, stickning/virkning och korsord, för lite hushållsarbete måste jag väl också göra mellan varven? Men ytterst lite, eller hur?

Just nu ligger jag faktiskt efter med korsorden, har inte ens lyckats lösa A-korsordet i nr 29. Så blir det då jag bara flänger runt omkring, än hit och än dit. Och det har jag faktiskt fortsatt med idag om än på betydligt närmare håll än vanligt.

Bra saker idag:
  • I morse ringde faktiskt en dam från försäkringsbolaget. Jag blev så paff att jag stammade i telefon! Tur att jag inte slog vad med er igår.

  • Jag har varit ute nästan hela dagen. Först var jag iväg till norra grannbyn och satt ute på gården och diskuterade bilar, stickning och... ja, allt möjligt annat stort och smått. Blev bjudna på te/kaffe, muffins och bärpaj. Mumsfilibabba.

    Från norr körde bisin min söderut och via trädgårdsavdelningen i stora varuhuset i stan fortsatte vi ännu längre söderut. Där satt vi på en bakgård nästan vid stranden och njöt av det vackra vädret. Blev bjudna på äppeljuice/kaffe, croissanter, bulle, ärter, små goda gula tomater och en glasspinne. Mumsfilibabba!

  • Här hemma fanns risotto kvar i kylskåpet ifrån mitt kockande igår. Den middagen avåts med sallad, persilja och rädisor från eget land, samt rårivna morötter införskaffade på torget. Fräscht och gott. Så lyxigt med egen sallad, som man kan äta hur mycket av som helst morgon, middag, kväll.
Hoppas att ni också har haft en fin dag och hunnit njuta ordentligt.

Nu dags för mej att ta hand om disken och sedan sticka, sticka, sticka, eller... kanske tvärtom?


 

Inga kommentarer: