onsdag, juli 27, 2022

Utekväll

Kära vänner, idag har vi haft en utekväll, bisin min och jag. Och när jag skriver utekväll, så menar jag att vi bokstavligt talat har tillbringat kvällen utomhus!

Och vi var i gott sällskap där i norra grannkommunen. Vi sjöng allsång och lyssnade på skönsjungande unga damer och manskören Sångargillet.

Ladugårdsruinen är vacker och en perfekt plats för det här kalaset med släpärter.

Ärterna kokades till en del i detta fältkök och det tog en liten stund innan Harry Andersson, han där på bilden, var nöjd med konsistensen.

Bra saker idag:
  • Har fyllt i min digitala kalender för vårterminen 2023. Skönt! Och dubbelkollat den digitala kalendern för höstterminen 2022. Den startar ju snart, så det gäller att ha koll på var jag ska vara vid vilken tid och vad jag ska undervisa. Är rädd för att jag dubbelbokar mej om jag inte får in kurserna i min kalender. Nu är frågan om jag för säkerhets skull ännu ska fylla i papperskalendern. Hmmm... 
    Dagens jobb hade jag för övrigt tänkt göra sen en regnig dag, men här har regnen dragit så hastigt förbi och snart börjar höstterminen, så jag vågade inte ta några risker längre. En tom kalender är farlig.

  • Har njutit av en skön sommarkväll.

  • Träffat många trevliga människor igen. Det är så härligt att kunna ses efter coronan, då de flesta tillställningar var indragna. Det fanns så många att prata med att jag liksom aldrig hann lämna bänken jag satt på.
Hoppas att ni också har gjort någonting roligt idag och att ni får en fin dag i morgon.



Inga kommentarer: