lördag, mars 11, 2023

Optimism är bra

Oj, vet ni, bisin min och undertecknad hade en helt otroligt skön kväll igår. Han hade hittat en musikkanal i vår tv, som spelade rockballader. Det var så härligt att sitta i stickfåtöljen från klockan 21 till midnatt, sticka och lyssna på härlig musik från tiden då musik ännu var musik. Det var på den tiden artisterna skrev sin egen musik och spelade instrumenten själv. 
Och det var så skönt igår att slippa nyheter, Putin, skjutningar, valfläsk, miljökatastrofer och annat elände. Bara få sitta och sticka och titta på gamla musikvideon bland annat från 1967. En just precis så avkopplande kväll, som jag behövde efter den intensiva arbetsveckan.

Bra saker idag:

  • Vaknade tio minuter före väckarklockan.

  • Spanska kursen var riktigt intressant och givande.

  • Äldsta sonen hämtade en berlinermunk från bageriet, som nu förestås av ukrainare.

  • Yngsta sonen knackade på dörren och frågade om jag ville med till stan och så bjöd han mej på mat i en pizzeria! Tack för det!

  • Och vet ni, det bästa av allt. Han har nu efter moget övervägande kommit till att optimism nog ändå är en bra sak. Och det är jag den första att hålla med om.
Nu håller vi tummarna för att rätt låt vinner i finalen i Melodifestivalen ikväll. Och om ni tittar på sändningen, så håll nu korpgluggarna öppna och spana in Kjell from hell. Han finns otroligt nog där nånstans i publikhavet tillsammans med sin syster och mamma! 

Önskar er en skön söndag.

Inga kommentarer: