söndag, mars 12, 2023

En inbjudan

Viktigaste frågan idag: Nå, vann rätt låt igår i Melodifestivalen? 
Det får ni helt lugnt vara av olika åsikt om, men joo, det blir nog bra det där med Loreen i Liverpool. I något skede tyckte jag nog att det började låta lite småtråkigt när kompositörerna, som ju egentligen var ganska få, använde nästan samma melodier. Och ursäkta nu, men de där norska tvillingarnas låt Air är nog ingenting mot den här luftsången med The Hollies. Åh, kära nån, jag håller på att bli nostalgisk, längtar tillbaka till musiken från förr.

Men strunt nu i det, såg ni den? Den där rosa fluffhatten, som Danny Saucedo hade på sig? Heeelt oemotståndlig, inte sant? Dags att gå igenom garnlagret och leta reda på lämpligt garn, fatta virknålen och börja jobba. För visst behöver vi alla en sån fluffhatt, inte sant?

Apropå garnlagret, igår fick jag för mej att jag skulle gå igenom några av mina garnlådor, för att få lite ordning och reda liksom. Jag släpade ut en stor låda med bomullsgarner från hobbyrummet och började sortera. Jag kom till alldeles för många kilon! 🙈 Men det bästa av allt, jag har julrött och gult bomullsgarn. Jag har också bomullsgarn, som går att tvätta i 60 grader. Inte alls illa, precis vad jag behöver.
Jag hade tänkt vara ordentlig och fortsätta med lite blandade garnsorter, men det där med bomullsgarnerna tog redan på så pass mycket att resten av sorterandet får snällt vänta till en annan dag då bisin min befinner sig i grannbyn på tryggt avstånd från mina garnlådor! Bäst liksom att han inte vet vad de innehåller!

I torsdags fick jag en så här fin inbjudan i min hand. Den överräcktes personligen. Ser framemot att gå på jubileumsfest. Tror ni att jag borde ha med mej nånting? Men vad ger man till en marthaförening?

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till klockan åtta!

  • Äldsta sonen fixade söndagsmiddagen.

  • Jag har varit söndagsledig riktigt på riktigt och hunnit sticka en socka, närmare bestämt Jyjy2023 nr 10.
Önskar er en bra ny vecka!


Inga kommentarer: