onsdag, mars 29, 2023

Svarta mumisar

Igår var jag i kontakt med stickväninnan B och frågade om vi skulle besöka stickcaféet idag. Och det skulle vi, så jag sände en fråga till på WhatsApp:
– Vilken projektväska ska jag ta med till stickcaféet?
– Ta den med svarta mumisar, fick jag till svar.

Det var riktigt spännande igår då jag kom hem och  genast rusade till hobbyrummet. Vilket JyJy2023-projekt fanns i den där väskan?

Den här väskan nappade jag med mej. Men ack och ve, det var fel väska! Det var inte alls den här, som stickväninnan B hade menat.

I väskan fanns den här sjalen, som redan en gång fått följa med till stickcaféet och som jag sedan fick riva! Så gick det tyvärr idag också. Efter fyra stickade varv så såg jag att hålen i sjalen nu har blivit betydligt större. Så ny rivning, men inte mera ikväll, för jag orkar inte!
Verkar bli ett evighetsprojekt det här.

Bra saker idag:
  • Hann med allt det jag skulle hinna med på jobbet idag på förmiddagen!

  • Åt ugnspotatis med tacofyllning på Bistro Kronan. Gott, men samtidigt lite vemodigt, för det var sista gången stickcaféet kunde träffas där! Blir inget café där mera. Synd, men kan inte hjälpas. Utvecklingen går framåt igen.

  • Äntligen, äntligen kunde jag besöka stickcaféet och det var så härligt att få träffa stickerskorna. Tack till stickväninnan B för trevligt lunchsällskap.
Önskar er en skön torsdag!


Inga kommentarer: