torsdag, mars 11, 2021

Dagens post

 Aj, aj, aj, nu värker mina axlar efter gårdagens långa arbetsdag framför den bärbara datorn. Två kurser och ett möte blev lite för mycket. Idag har jag fortsatt med ett möte och en kvällskurs och imorgon igen hela arbetsdagen framför datorn. Huhuh! Blir inget stickande för mej i kväll inte.

Från det ena till det andra, dubbelmorfar har försökt få mej att få dåligt samvete efter att ha sett på Spotlight om hur det går för kläder beställda via nätet. Det är förstås förskräckligt jo, men mitt samvete är rent. Det senaste jag har köpt i klädväg är tre par trosor och två par strumpor och dem köpte jag riktigt lokalt utan inblandning av nätet. Jag är inte särskilt bra på det här med att köpa kläder, för jag är inte intresserad helt enkelt. Nu i distansarbetets tidevarv går det bra, för ingen ser ju hur slitna och lappade trasor jag har på mej, men sedan då det blir närundervisning igen, så gäller det nog för mej att se över min garderob. Och som det nu ser ut, så nej, inte kommer jag då heller att beställa via nätet. Åtminstone tror jag det nu. Jag vill känna på kvaliteten och helst också prova före köpbeslutet.

Och nu, om vi får tro klimatexperten i Vasa, så ska vi sluta dela kattvideor. Om vi inte gör det, så kan det uppstå elbrist! Huuu, tur att jag enbart har delat kattbilder och inte videor här på min blogg!

I postlådan idag hade vi lokaltidningen och så den här:

Senaste numret av Suuri Käsityö. Och kan ni tänka er, dubbelmorfar sa inte ett knyst om den här tidningen. Han som annars brukar klaga i högan sky över onödiga skräptidningar!
Själv ska jag nu placera mej i gungstolen, vila mina axlar och bläddra i dagens post.
Ha det bra!


Inga kommentarer: