lördag, mars 06, 2021

Pysslig lördag

Idag har vi varit iväg västerut och hjälpt dottern med skåpflyttning. Jag hade den stora glädjen att få pyssla med M medan lilla A sov middagssömn och karlarna jobbade med skåpen. Pysslet hittade vi i mommos väska, som nästan alltid innehåller någonting spännande.

Det blev mycket glitter innan alla fyrkanter var på plats. M var mycket koncentrerad och vi pratade om ponnyn, funderade över var den bor och vart den skulle gå på kalas osv. Så härligt med det här umgänget, en samvaro som kan ta slut när som helst i dessa tider.

M ritade flera fina teckningar, bl a en hamburgare åt mej. Den innehöll både ost, sallad, gurka, paprika, tomat, gurksallad och hamburgersås. M visste minsann vad hon serverade.

Och så ritade hon en dinosaurie, men den är inte farlig!

Vi bläddrade också i Legokatalogen och satte ett X på allt hon önskar sig därifrån. Flera gånger påpekade hon att hon har kalas sen på sommaren och så visade hon upp 4 fingrar, för att understryka hur många år hon fyller. Hon var också viktig med att påpeka att först har lillasyster kalas. Gullungar!

Önskar er alla en riktigt fin fortsättning på lördagen.
Själv ska jag jobba lite och sedan sticka. Började på ett nytt projekt igår...


Inga kommentarer: