torsdag, mars 18, 2021

Finns det något här?

Det märks minsann att dagarna har blivit längre. I morse var det så ljust i sovrummet vid sextiden att jag vaknade, steg upp och gick ett varv. Jag insåg dock att det nog var bäst att lägga sig igen och sova lite längre än sex timmar. Så jag kröp ner tillbaka mellan lakanen rätt övertygad om att jag inte skulle somna, utan att jag skulle få ligga och vrida och vända mej och sedan ändå vara tvungen att till sist stiga upp. Men tji fick jag, knappt hade jag fått huvudet på dynan, så var jag i drömmarnas värld och sov ända till klockan nio! Skönt!

Men jag tror nog att det på allvar skulle vara bäst att överväga ett inköp av mörkläggningsgardin. Nödlösningen, som dubbelmorfar hittade på verkar inte riktigt fungera. Det är liksom inte tillräckligt mörkt i rummet.

Våra vänner småfåglarna har fullt upp med att äta under dagens ljusa timmar.

Hallå, finns det något här? Eller har dom glömt att lägga ut frön?

Oj, här finns läckerheter, men hjälp, jag tappade min!


2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Det är inte lätt att sova när det är för ljust. Vi har köpt mörka rullgardiner så nu blir det
hur bra som helst med sömnen. T.o.m. vovven sover lite längre.
Härligt med alla fåglar därute. Nu har domherrarna dykt upp här igen. Och som "ett brev på posten" kom också snön tillbaka. Hoppas på riktig vår snart.
ha det fint önskar Eva

Inge sa...

Härligt med mörk gardin. skulle jag också behöva minsann.
Domherrar har vi inte sett här och inte riktigt några andra vårfåglar heller. Få se, mera snö har utlovats till lördagen.
Ha det bra,
hälsar
Inge