söndag, mars 28, 2021

Tjuvstartat

Kära vänner, nu har jag lagt mej till med en ful ovana: Jag sitter och glor på TV mitt i natten! Det är inte bra, inte alls bra. I natt tog det ända till klockan 00.30 innan jag kom i säng, för det var så intressant att se dokumentären om Chuck Berry.

Idag när dubbelmorfar zappade runt i jakten på sportprogram, så vet ni vad? Jo, gårdagens sena program kom i repris idag på dagen! Mummel, mutter. Dessutom, så kunde jag ju ha kollat på programmet från Arenan istället för att sitta och uggla i mitt i natten. Men så där är det, hjärnan blir avtrubbad av tv-tittandet, åtminstone min och så blir jag så slö att jag inte ens orkar ta mej till sängen.

Idag är det palmsöndag och jag har tjuvstartat.

Jag åt redan nu lite memma och det var riktigt, riktigt gott. Hur hälsosamt det är vet jag inte, men fiberrikt är det, för memman innehåller råg!

Idag har jag hunnit träffa sönerna och den enas sambo i nästan 20 minuter och på behörigt avstånd. Mesta delen av dagen har gått åt till datorjobb, men ett utevarv hann jag också med. Lite kallt blåste det. Snön smälter i rasande takt och tofsviporna har samlats här nedanför på åkern. De ropar högljutt. Andra som ropar är ugglorna. Igår hörde jag en mitt på dagen. Våren är alltså på väg med stormsteg.

Önskar er alla en riktigt bra start på den nya veckan, påskveckan.
Själv ska jag ännu försöka hinna få iväg en e-post innan jag stänger datorn och tar ledigt.



Inga kommentarer: