torsdag, december 30, 2021

Ett nytt fint hus

Ååh, det finns så mycket jag skulle vilja göra just nu. Så mycket att jag inte riktigt vet på vilket ben jag ska stå. Lösa korsord koncentrerat, läsa, sticka, baka, vistas ute, få ordning på filkaoset i datorn... Jag skulle liksom vilja göra allting på en gång. Det känns som om tiden tar slut och så kan jag inte riktigt prioritera. Till råga på allt finns det sedan ännu en massa måsten: Laga mat, ta hand om disken, tvätta, städa, lappa lite kläder... oj, nej ändå. Jag blir alldeles trött av att tänka på allt det där, så kanske bäst att jag tar igen mej med lite stickning? Eller varför inte ett litet virkprojekt, som garanterat blir färdigt?

Igår, vet ni, fick vi ett nytt fint hus:

Och nej, nej, vi ska ju inte bo här och det ska inte dockan heller. I instruktionsboken står det två gånger att detta är ingen leksak. Så då måste vi ju tro på det, inte sant?

Det här är alltså en superfin fågelmatare. Nu har dubbelmorfar fullt sjå att hitta någon bra och skyddad plats att hänga upp det här fina huset på.
Stort TACK till H för den fina julklappen!

Nu får ni ha en riktigt bra fortsättning på torsdagen.
Själv ska jag försöka vara lite flitig innan jag slänger mej i stickfåtöljen. Måste ju få färdigt, så jag kan börja på något nytt genast när året byter!


1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Vet du , jag kan känna precis som du. Vill så mycket , sticka virka pyssla, göra kort. Men får inte till gnistan riktigt. Hoppas att nästa år bjuder på lite mer lugn och ro i själen. Gott om tid att göra saker och njuta av det.
Fågelhuset är ju jättefint. Vi har ett skådespel utanför vårt köksfönster. Huvudrollen har fasantuppen . Alla småfåglar håller sig en bit från honom . Jag brukar ta fram fågelboken för att kolla vilka de är. Alltid någon ny .
Ha det gott.