måndag, september 12, 2022

Kanske en rosett

Igår blev jag avbruten av bisin min just som jag var riktigt på gång med mitt handarbete. Dessvärre måste jag iväg och hjälpa honom, så nu har jag liksom tappat farten och skaparprocessen har stannat upp!

Den här dubbelvikta stickade remsan ska alltså förvandlas till en rosett, som ska fungera med en tryckknapp i en jacka åt Lillan. Kortsidan och båda långsidorna ska sys ihop. Igår hade jag redan sytt kortsidan med efterstygn från avigan. Det blev inte snyggt, så jag fick peta upp stygnen. Och sen var det som sagt bara att laga iväg sig tillsammans med bisin min.

Undrar om det här nu kommer att bli en UFO, alltså hamna i lådan med ofärdiga projekt. Å andra sidan, så växer Lillan så det knakar och då skulle det nog vara skäl att få det här färdigt i tid. Bäst att jag tar med projektet till stickcaféet i onsdag och låter stickväninnan B ta hand om det hela. Låter inte det som en bra idé?

Bra saker idag:
  • Sovmorgon! Nånting som aldrig kan överskattas.

  • Löste Allers A-korsord färdigt i morse.

  • Var ensam hemma på förmiddagen och fick kursförberedelserna färdiga i ett huj, trots många telefonsamtal i arbetstelefonen. Värst vad jag har blivit populär!
Önskar er en riktigt fin tisdag!


Inga kommentarer: