onsdag, september 14, 2022

Nu har jag den!

Här har höstvädret nu slagit till. Dock inte med höststorm utan med sydliga vindar och regn. Kvällarna mörknar fort och det här vädret är som gjort för stickning och virkning. Vedkamin skulle nu vara mysigt att ha.

Idag har jag flängt mellan stan och västra grannstaden innan jag kom hem utan egen bil. Arbetsdagen har varit givande, trots bilandet hit och dit.

Bra saker idag:

  • Vaknade före väckarklockan

  • Hann till stickcaféet. Tjohooo! Så fint att få träffa stickvännerna, trots att det blev i kortaste laget idag. Illa då jobbet stör fritiden.

  • Stickväninnan B var efter den här socktidningen från den lokala garnaffären. Nu har jag den! 48 olika modeller på "godisstrumpor". Det ena mönstret mera fantastiskt än det andra. Vi var tre damer som ville ha den här tidningen. Tack till stickväninnan B, som köpte den för vår räkning. Och jo, lugn, bara lugn, förstås betalade vi. Det bästa av allt var att den kostade samma som på nätet hos Novitaknits.

  • Bisin min lagade middag ikväll. Det är jag tacksam för.
Nu ska jag uppdatera min kalender och försöka få nån slags ordning på den. Inte bra om jag är på fel plats vid fel tidpunkt. Och sen ska jag fundera lite om jag ska försöka få färdigt ett UFO eller om jag ska försöka sy den där remsan. Kanske bäst att bara sticka lite och sen stupa i säng.

Önskar er en skön torsdag!

1 kommentar:

Evas Pyssel sa...

Vilken häftig strumpa. Nu är man verkligen sugen på att ta tag i "saker". Det har varit stiltje för länge. Har plockat fram lite garner och börjat fundera på vad det kan bli. Ska nog ta en sväng till mitt stickcafe´. Där brukar inspirationen flöda.
Ha det gott. //Eva