måndag, september 05, 2022

Havrepuffar

Vet ni, jag är illa ute! Bisin min har strängt förbjudit mej att äta av hans corn flakes. Har ni hört något så tokigt? Varför skulle inte jag också få äta corn flakes som mellanmål eller till frukost?

Till råga på allt, så fnyste han åt mej då jag bad honom koka havregrynsgröt åt mej då istället. Och så vägrade han! Vad är nu det för sätt? Han är ju mycket, mycket bättre i köket och jag håller mej så gärna till datorer och stickning medan han kokar gröten.

Nå, ikväll storsatsade jag på mej själv och köpte havrepuffar! Få se om bisin min har något att säga om det. Hoppas att dom är ätbara och goda. Ett hjärta är där i varje fall på paketet, så troligtvis är dom lite hälsosamma i alla fall.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon, men jag var ändå uppe i så pass god tid att jag hann både få iväg en text till redaktionen och förbereda morgondagens kurs.

  • Bisin min skötte om disken på morgonen, därför hann jag få undan mina måsten. Tack för det.

  • Trevlig eftermiddag/kväll på jobbet i västra grannstaden och fullt upp på drop-in.

  • Äldsta sonen kom snällt med mej in till stan ikväll och tankade min bil och hjälpte till med veckohandlandet. Skönt, för vet inte om jag skulle ha orkat. Men nu är det undanstökat, så nu kan jag tuta och köra resten av veckan!

  • Kunde köpa djupfrysta varor, för det finns rum i vårt frysskåp. Fantastiskt! Äntligen. Nu borde jag hinna fylla det med allehanda bakverk, inte sant?

  • Bisin mins kusin ringde mej. Det ska bli en liten informell träff med de äldsta som ännu finns kvar från bisin mins mormors och mammas sida. Ser framemot den träffen! Som jag konstaterade igår, härligt att kunna träffas igen efter coronapandemin. Och fint att vi alla hade ledigt i våra kalendrar. Det är rätt sällsynt i dagens läge.

Önskar er alla en riktigt skön tisdag.
Själv har jag veckans längsta arbetsdag i morgon. Håll tummarna att det går bra.


Inga kommentarer: