onsdag, februari 08, 2023

Ett litet vantbörjan

Småningom börjar en lång arbetsdag ta slut, men inte riktigt ännu, för jag måste skicka iväg en länk, material och övningar inför morgondagens kvällskurs på distans. Bisin min har retat mej för det och sagt att "oj, vad det är skönt när man är ledig på kvällen". Morr! Finns en del annat jag också borde göra, bland annat skriva protokoll, men det får vara till i fredag. Jag kan ju inte göra allting på en gång nu i kväll heller.

I söndags på sticklägret hann jag ännu lägga upp maskor till en ny liten stickning.

Det ska bli vantar, kanske. Om jag följer beskrivningen borde det bli nån sorts stjärnvantar. Få se. Det här är i alla fall JyJy2023 nr 7, som jag har startat. Nu borde jag ännu starta upp 13 stickningar till, men, men, det skulle vara roligt att sticka färdigt något också! Inte bara starta nytt, som blir liggande. Nå, det gäller att inte ta det så hårt. Jag kan ju hoppa av när som helst. Jag får faktiskt själv bestämma. Stickning ska  vara roligt, inget tvång.

Bra saker idag:

  • Hann riktigt bra in till mataffären i morse och få färskt bröd och bulle till dagens veckomöte, som jag var ordis och i kaffekock för. Och jag skämde minsann bort mina kolleger. Det är roligt.

  • Hann hem i tid, så jag hann äta lite innan distansföreläsningen började mitt på dagen.

  • Har gett stickstöd här hemma på eftermiddagen och på kvällen digistöd på distans. Så allt möjligt hinner jag med under en dag.

  • Mellan distansföreläsningen och stickstödet hann jag dessutom rada i diskmaskinen och sätta igång den. Så jag har varit ett under av effektivitet idag.
Nu önskar jag er en riktigt skön torsdag.
Själv ska jag ännu jobba lite innan jag stupar i säng!
 

Inga kommentarer: