fredag, februari 03, 2023

Vad ska jag göra?

Kommit hem från jobbet för en timme sedan, vimsat omkring en del och kom på att jag måste ännu jobba lite på datorn innan det är dags att njuta av veckoslutet.

Hela förmiddagen har små lätta snöflingor dalat ner. Lite så där som i sagornas värld. Helst skulle jag stå ute på gårdsplanen och titta upp mot molnen och fånga snöflingorna i mitt hår och mina händer. Om jag skulle vara riktigt vågad skulle jag sträcka ut tungan och fånga flingorna. Men hur vet man att dom inte är smutsiga, alltså utsatta för miljöföroreningar?

Kom på att jag alldeles glömt bort att visa resten av innehållet i min adventskalender från förra året.

Frågan är nu: Vad ska jag göra med de här garnhärvorna? Kan jag sticka en fantasisjal och använda alla färger jag gillar? Kan jag alltså blanda olika kvaliteter? Eller hur ska jag göra?
Och ser ni de där två påsarna med Kool-Aid? Dem kan man färga garn med och det kan man göra i mikron om jag har förstått rätt. Men håller den färgen sedan? För visst använder man nån sorts fixering- eller stabilitetsingrediens när man växtfärgar? Hur kommer det sig att jag är så okunnig ?

Annat som fanns bakom en av adventskalender luckorna, eller egentligen var det ju lådor, men strunt nu i det. Där fanns alltså den här burken. Jag vet inte vad jag ska göra med den heller, för jag köpte ju redan en sån där burk åt mej själv i november förra året. Den är förstås rosa och inte grå.

Bra saker idag:
  • Vaknade två minuter för väckarklockans ringning. Och det var bra, för då slapp jag den där konstiga diffusa känslan jag alltid får då jag blir störd mitt i en dröm.

  • Fick undan en hel del jobb på jobbet idag på förmiddagen och där var det var god stämning med mycket skratt.

  • Blev bjuden på god lunch på Bistro Kronan i stan och vi hade det riktigt trevligt med kollegerna. En bra och skön avslutning på den smått hektiska arbetsveckan.
Nu ska jag gå och gräva lite garnlagret inför kvällens stickläger.
Önskar er alla en riktigt skön fredagskväll.


Inga kommentarer: