fredag, februari 17, 2023

Nästan två kilo!

Idag är jag fortfarande euforisk. Vet ni, jag har bantat nästan två kilo idag! Joo, det är riktigt sant. Jag känner mej så lätt om hjärtat och glad att jag tar små danssteg när jag rör mej. Sånt är farligt utomhus, men går bra inomhus, så länge jag inte snubblar på mattkanten.

– Hur kunde du, undrade stickväninnan B när jag berättade om min stora bedrift. Jag svarade henne att det gick lätt, inga problem här inte. Men hon oroade sig för mitt garnlager och tyckte att vi måste iväg till västra grannstaden efter påfyllning. Men det är nog bäst att lite skjuta på den resan, så jag hinner sticka någonting färdigt först. Tyvärr så räcker inte det här bantandet ännu riktigt.

Jag har alltså idag gett 1 933 gram garn åt svärdottern. En del av garnet i bomull, som de här två nystanen ovan och annat i ylle. Så glad att bli av med restgarnerna och enskilda nystan, som jag inte vet vad jag ska göra med. Nu gäller det att fortsätta på den här magra linjen.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till halvnio! Skönt.

  • Hade besök av Lillan och Lillans mamma på förmiddagen, så söta bägge två! Men bara en av dem fick vara först i farfars famn och sen i farmors famn. 💓😀

  • Nästan två kilo garn försvann ut ur huset, mera sådant!

  • Klockan två matade jag in autosvar i arbets e-posten och stängde sen båda arbetstelefonerna. Tjohoooo! Nu är jag ledig!
Önskar er alla en riktigt skön fredagskväll.


Inga kommentarer: