tisdag, februari 28, 2023

En vecka senare

I fredags för en vecka sedan meddelade stickväninnan B att nu fanns Novitas vårnummer i hennes postlåda. Jippiii, tänkte jag, men avhöll mej från att rusa iväg huvudstupa till vår postlåda. Och bra var det, för ingen tidning på hela veckan. Nu i fredags hade jag gett upp hoppet och iddes inte ens kolla lådans innehåll.

Sent på söndagskvällen slängde bisin min den här tidningen på matbordet och muttrade nånting om skräptidningar. Tänk, en vecka senare fick jag faktiskt min tidning. Jag trodde att jag hade blivit bortglömd som prenumerant. Eller, ve och fasa, hade glömt att betala!
 
Tidningens innehåll då? Njaa, jag bläddrade hastigt igenom den igår kväll och idag lånade jag ut den och nu lär jag inte se den förrän efter två veckor! Och lika så bra det, så lockas jag inte att göra avsteg från mina JyJy2023-projekt, som jag måste försöka sticka färdigt innan jag börjar på något nytt.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till klockan halvåtta! Så jag hann få undan en hel del kontorsjobb innan jag åkte iväg till jobbet i västra grannstaden.

  • Bra före att köra i.

  • Och hittade parkeringsplats! Tjohooo!
Och nu är jag så trött att jag nästan somnar här, så om det kommer konstig text har jag lagt mej över tangentbordet!

Önskar er en fin onsdag!


2 kommentarer:

Inge Ekholm blogg sa...

Ser normalt ut i din text... troligen somnade du inte över tangentbordet ;-)

Inge sa...

Puuh, tur det!