onsdag, mars 30, 2022

Så skimrande...

 ... var aldrig havet

Njaa, nä inte det den här gången, men kolla vad som skimrade hos oss igår:

Visst har staren en helt fantastisk fjäderdräkt? Den här besökte vårt fågelbräde igår. Idag har nog den stackaren fått frysa, för här har häftiga snöbyar avlöst varandra.

Själv är jag också frusen och ack så trött. Och många av dem jag träffat den här veckan har också klagat på trötthet. En gemensam nämnare för den här tröttheten tycks vara det där klocksvängandet. Jag undrar om reaktionerna blir starkare i takt med stigande ålder?

För övrigt så har jag nu igen hamnat in i en ond cirkel, jag sitter för mycket framför datorn! Det är ingen skillnad just om jag har undervisning på distans, som idag eller kurser med närundervisning, förberedelserna tar ändå mycket tid. Och nu just är det dessutom mycket planerande, som ska göras och allting ska klaffa på så sätt att jag inte planerar två kurser på varandra, för jag kan inte vara på två ställen samtidigt.

Tröttheten har dessutom gjort att jag varken har orkat sticka eller läsa på kvällarna. Jag har bara stupat i säng. Nu borde jag ännu svara på tre e-postmeddelanden, men det får allt vänta till i morgon. Det får lov att vara slutjobbat för idag. Så det så! I morgon är en ny dag. Och nu är det nog dags för kvällste för min del.

Ha det riktigt bra!



Inga kommentarer: