fredag, mars 18, 2022

En liten test

Kära vänner, ni som bor i detta avlånga land, känner ni det? Känn efter riktigt ordentligt nu, känns det? För visst är det en ynnest att få bo i världens lyckligaste land, inte sant? 

För femte året i rad är vi lyckligast i hela världen, vi i Finland. Heja oss! Inte ens Norges oljemiljoner hjälper dem, för de finns på åttonde plats. Tänk att finländarna, som anses som buttra, sura och osociala med bland annat alkoholproblem, ändå är lyckligt lottade. Och det här är alltså en helt oberoende undersökning med många variabler, så den är pålitlig. Nu är det bäst att vi också börjar bete oss som om vi vore världens lyckligaste, inte sant?

I onsdags på eftermiddagen gjorde jag en liten test:

Jag placerade sex stycken chokladägg i den virkade hängkorgen, för att se hur länge de får vara ifred där. Igår hade tre stycken redan försvunnit. Nu måste jag nog hålla igen ända till påsken, för annars finns det inga chokladägg kvar.

Egentligen borde jag kanske jobba lite ännu ikväll, men det är fredag, så jag tänker ta ledigt och ägna mej åt min stickning istället.

Önskar er en riktigt skön kväll. Njut!


Inga kommentarer: