torsdag, mars 31, 2022

Hattifnattar

Hups! Dit försvann mars månad, en krigisk sådan. Mars är ju en krigsgud, så... eller nåja, det kan ju också vara den röda planeten, vem vet? 

Men krig är det ute i Europa och det blir allt svårare att förhålla sig till vår granne i öst.
Coronasiffrorna slutar man rapportera. Verkar alltså som om man nu gett upp och låter pandemin ha sin gång. På jobbet har jag fortfarande ansiktsskydd och det går någorlunda även om det är svårt för personer med nedsatt hörsel att alltid uppfatta vad jag säger. Jag får försöka tala extra högt och tydligt, vilket igen i längden tär på röstresurserna. Men jag håller snällt masken på för deltagarnas skull. Sen vet man ju inte längre varifrån smittan kommer, för jag tror inte att man spårar källan längre.
Jag fick förresten häromsistens frågan om man kan avinstallera coronablinker-appen. På den frågan svarade jag tveklöst ja. Ingen använder den appen längre.

Vet ni, jag gjorde ett fynd! Jag hittade ännu en tom telåda!

Den här gången var det fråga om hattifnattar. Dom  är ju lite roliga och kanske småkusliga. Den här lådan är mindre än den förra.

Insidan av lådan är så här fin och som vanligt vet jag precis vad jag ska lägga i de här facken.

Insidan på locket är också fin. Där står det: "I'll have to calm down a bit" Fritt översatt: Jag måste lugna ner mig en smula.

Men det ska inte jag, alltså lugna ner mig. Nej, jag ska iväg till norra grannkommunen och undervisa.

Ha nu en riktigt bra dag!
Och pst, hör ni, jag väntar fortfarande på förslag till ringsignal, tack!




Inga kommentarer: