onsdag, november 23, 2022

Gröna kulor boxen

Idag var jag rejält frustrerad på jobbet, för nätet fungerade inte. Och vad händer då? Joo, det går inte att jobba! I dagens läge är det lite svårt att veta vad nätstrulet beror på. Men eftersom det inte är första gången, som det händer i övre våningen i Mi-huset, så handlar det troligtvis om den fysiska hårdvaran och inte troll från öst. Tyvärr var det lika illa med nätkontakten också i nedre våningen, så jag fick liksom ingenting gjort på hela arbetsdagen och har nu då istället suttit här på kvällen framför datorn. Och det vill jag verkligen inte göra, för jag vill ju sitta i i fåtöljen och sticka!

Bra saker idag:

  • Sov som en stock hela förra natten och vaknade pigg som en mört när väckarklockan ringde!

  • Hade till all tur med mej min sockstickning till jobbet idag! Den här sockan lade jag upp igår. Och som jag alltid har sagt: Man ska alltid alltid ha en sockstickning med sig! Min frustration minskade i takt med att varven på sockan ökade.

  • Stickcaféet, där har vi alltid lika skoj. Men vi pratar nog också om allvarliga saker. Idag åt jag lunch där tillsammans med stickväninnan B. Ugnspotatis med tacoköttfärs. Lagom kryddigt och superduper gott. till efterrätt saftig och god morotstårta och grönt te.

  • I stickcaféet får man alltid också goda råd. Och det fick jag av stickväninnan B idag, så nu kan jag lugnt fortsätta på den där herrsockan. Och säger nån nånting om färgen på garnet, så säger jag bara: Men B sa ju... 😊 Tack för hjälpen!

  • På hemvägen plockade jag ut den här Gröna kulor boxen från postlådsautomaten.

  • Innehållet är precis det garn och det mönster jag behöver till ett beställningsjobb, som ska vara färdigt i januari. Hur ska jag hinna? Och framförallt, hur ska jag kunna?
    Tänk vilken tur jag hade som hittade det här paketet på en garnloppis i Facebook! Godiset fanns förstås inte längre kvar här. Håll tummarna att jag klarar av det här. Jag stickar ju för det första jättelångsamt och för det andra, inte så väldans bra!

  • Yngsta sonen tittade in här nu på kvällen. Länge sen jag sett honom senast, så det var extra roligt.
Önskar er en skön torsdag och rör ni er ute i trafiken, ta det försiktigt här i våra trakter, för gul varning har utfärdats.

Inga kommentarer: