torsdag, november 10, 2022

Bara skräp

 – Det kom bara skräp, sa bisin min i tisdags på kvällen då han hämtade in måndagsposten från lådan.

Muttrande slängde han den här tidningen på matbordet. Jag blev förstås glad, för här står på pärmen att det finns lätta julklappar att göra. Lite skeptisk är jag förstås, för när den här redaktionen skriver lätta så kan man aldrig veta.

Inne i tidningen fanns de här paketkorten, så nu är det bara att börja paketera julklappar. Aj, ja, man kanske borde sticka dem först, eller vad tror ni?

– Men sii, utropade jag ivrigt och tvingade bisin min att se på den här reklamen, som finns i tidningen.
– Här är Motonetreklam, så int e de nu bara skräp, konstaterade jag triumferande för bisin min. Hans svar var en ljudlig fnysning. Själv började jag fundera på om de kanske ändå nu på Motonet skulle börja med stickhörnor. Visst skulle det vara en strålande idé?

Det finns en hel del trevliga mönster i tidningen. Det som jag själv fastnade för är den här sydda katten. Den skulle jag kanske kunna sy, för det står att den är lätt att göra. Men jag tror inte att jag skulle ta randigt tyg, för då blir det genast besvärligare, inte sant?

Bra saker idag:
  • Vaknade före väckarklockan.

  • Klarade av hela tre kurser idag, varav två i den norra grannkommunen.

  • Fick beröm av en kursdeltagare för att jag förklarar så bra att man förstår. Hen sade det två gånger åt mej högt och tydligt, så jag skulle förstå att ta åt mej. Så tack för det.

  • Har njutit av kvällskakao i köket tillsammans med bisin min. Skönt att ha slutat jobbet i stan redan 17.30 i kväll. Då hinner man umgås lite.
Önskar er en riktigt fin fredag!




Inga kommentarer: