fredag, november 18, 2022

Populär idag

Haaa, trodde ni faktiskt att jag enbart fyndade böcker från Facebooks garnloppisar? Nå, nej, förstås inte eller snarare, tyvärr inte.


Jag har utökat mitt lager med bomullsgarner! Och det riktigt rejält och inte ens i min egen färgskala, så hur ska detta sluta? Men lugn bara lugn, det är 50 grams nystan, så det är ju inte sååå mycket garn, eller hur?

I kväll trodde jag redan att jag hade tappat de här nystanen, som jag klokt nog fort gömde för bisin min i onsdags. Det är liksom bäst att han inte vet precis allt vad jag har för mej, eller hur?
Nå, jag hade gömt dem på ett fullt synligt ställe, därför hittade jag dem förstås inte!

Idag har jag varit populär. Telefonen har ringt hela tre gånger nu på eftermiddagen och kvällen och alla tre gånger har det handlat om... ja gissa vad? Jo, förstås digi, digi! Så jag har bland annat hunnit såga en surfplatta och konstatera att den har kommit till vägs ände och uppmuntra en annan i anskaffningen av ny smarttelefon. Så vare sig jag är ledig eller på jobb, så är det digi, digi, som gäller.

Och så har ni väl inte missat den glädjande nyheten från vårt västra grannland? Årets julklapp är hemstickat! Tjohooo! Eller handstickat, som vi säger här i vårt avlånga land. Så fint och härligt att vi äntligen kommit över slit och släng och köp mera grejer. Så nu gäller det allt att få fart på stickorna, inte sant?

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag var uppe redan före åtta!

  • Fick undan "pappersjobbet" på datorn på förmiddagen.

  • Kunde rycka ut på snabb digiräddning på eftermiddagen.

  • Bisin min har bytt till vinterdäck på min plåtlåda och det var ju nog på tiden.
Önskar er en riktigt skön lördag med eller utan snö!


Inga kommentarer: