onsdag, november 16, 2022

Den kom!

Huh, nu är jag rejält trött och då är klockan endast 19. Det har varit en dag full av allt möjligt, dock inte stickning, men både jobb och roligheter.

Bra saker idag:

  •  Kom iväg till jobbet i god tid och klarade mej med sommardäck till stan trots påfrysta vägytor, minusgrader och lätt pudersnö.
    – Dina vinterdäck finns i hallen, sa bisin min i morse.
    Frågan är vad den informationen hjälper mej?!

  • Jag dukade upp ett minst sagt innehållsrikt kaffebord inför vårt veckomöte. Här är minsann hela färgskalan representerad. Den där vita runda osten är förresten rödmögel ost, fast den är vit!

  • Mitt på dagen lyxade jag till det och åkte till Bistro Kronan på lunch. Riktigt, riktigt god wienerschnitzel med klyftpotatis. Jag åt upp varenda smula, till och med citronskivan! Dock inte skalen.

  • Efter utfört jobbuppdrag, så återvände jag till Bistro Kronan för en kopp kakao och en supergod citronostkaka. Mums!

  • Sen iväg och klippa håret kort kort. Så skönt att äntligen få det gjort. Men nu fryser jag förstås om nacken. Tur att jag har värmande halsdukar som min hulda moder stickat åt mej.

  • Jag beställde färdigt tid hos frisören för festkamning på julfestfredagen! Och frissan blev vet ni jätteivrig och började planera allt från lösögonfransar till tupering! Och i ett svagt, mycket svagt ögonblick lovade jag att hon får fria händer då hon var så ivrig. Få se hur det där kommer att sluta! 🙈

  • När jag kom hem, så väntade den här tidningen på köksbordet. Äntligen kom den, som vi har väntat med stickväninnan B på att den svenska Novita-tidningen skulle hitta hem till våra postlådor. Nu är det nog försent att börja med några större julklappsprojekt...
Nu måste jag göra lite material inför morgondagens kurs, eller nåja, materialet är färdigt, gäller bara att få en fil kopierad till alla USB-minnen, som ska delas ut till låns.
Och sen gräva efter mera sockgarn. Tror ni att jag hittar någonting lämpligt i mitt lager?

Önskar er en riktigt skön torsdag. Ta det lugnt i trafiken.

Inga kommentarer: