tisdag, november 22, 2022

Myspys

Hjääälp! Bisin min stack iväg österut tillsammans med mr J och nu är jag billös. Småningom ska jag iväg till jobbet i västra grannstaden, så karlarna får nog se till att komma hem med det snaraste. I synnerhet om jag ännu måste hinna tanka.

Bisin min slutar aldrig att förvåna mej. Redan för två veckor sedan skapade han lite myspys här hos oss. Och då ska ni veta att han inte ens är särskilt julvänlig av sig. Han tycker att julen är för kommersialiserad. Och det kan han ha rätt i, men i år ska det ju vara hemstickat. Om man inte hinner eller kan sticka själv, så kan man ju besöka någon av alla de julmarknader som finns och köpa hemstickat därifrån. Och har man som undertecknad inte riktigt tid, så kan man ju alltid ge ett gåvokort där mottagaren får välja både modell och färg på det hemstickade hen önskar sig. Och då kanske, kanske med god tur hinner mottagaren få sin gåva om cirka ett år! 😂

Bra saker idag:
  • Sovmorgon! Finns det ett skönare sätt att börja dagen på än att få sova så länge man vill?

  • Fick undan det nödvändiga datorjobbet fortare än kvickt!

  • Har fått på tvättmaskinen. Nu vet jag förstås inte hur det är så där ur energisparsynvinkel. Är det här nu rätta tiden att ha igång tvättmaskinen? För mej är det i alla fall enda chansen, för ikväll kommer jag igen hem sent, så då orkar jag inte med hushållsjobbet. Så det så!

  • Fick iväg en utlandsbeställning på saker äldsta sonen behöver.

  • Hittade restgarn, som kanske, kanske går att använda i de där olycksaliga herrsockorna. Ska ta med olika alternativ till stickcaféet i morgon, så får de kloka damerna avgöra vilket garn som passar.

  • Fick ett erbjudande om att köpa lite sockgarner till ett förmånlig pris. Gissa vad jag svarade? 🤣
Önskar er en skön fortsättning på dagen.


2 kommentarer:

Österbottningen sa...

Oj vilket mysigt fönster ni har!
Och mycket snö. Här har inget kommit men vågar man skriva det eller blir det som hos dig då🤣

Inge sa...

Tack! Och nej, nej, bäst att inte skriva nånting alls om att snön lyser med sin frånvaro! 😊