måndag, november 14, 2022

Grupparbete

I morse steg jag upp före jag hade vaknat och kände mej allt annat än arbetsför. Men jag segade iväg mej till Sibbo och småningom vaknade livsandarna och jag blev nästan mitt vanliga jag, men obs! endast nästan.

Jag jobbade i Mårtensby instituthus, en gammal nedlagd skola. Där hittade jag den här fina vepan (heter det så?). Ett grupparbete från en kurs. Här presenteras olika textila tekniker. Visst är den fin?

Bra saker idag:
  • Klarade av arbetsdagen! Så nu har veckan sparkat igång och det är bara att ånga på.

  • Åt en god lunch på Ripakka bestående av köttfärsbiff, mos och ett digert salladsbord. Skönt att ha tid att äta innan eftermiddagens undervisning kickade igång i västra grannstaden.

  • Har anmält mig till en julmiddag 9.12 och en julbio 12.12! Det kommer att bli ett evinnerligt julfestande, för 2.12 ska jag iväg på stans julfest.

  • Och idag fick jag bekräftat att 21.12 ska vi iväg ut på roligheter i Vanda. Tjohoo! 
    Som ni ser, så kommer julaftonen tidigt för mej i år!

  • Hittade en härlig grupp på Facebook, JyJy 2023. Meningen är att man ska starta 20 nya stick-eller virkprojekt under tiden 25.12.2022 - 28.2.2023 och sen göra klart dem senast på midsommaraftonen 23.6.2023. Låter inte det som ett lagom galet och härligt projekt? Gissa vem som genast anmälde sig? 😂
    Och nu ska det då börja planeras vilka projekt jag kan tänka mej att påbörja... hmm...
Och nu, nu är det dags att dra på yllesockorna, för att värma mina frusna fötter. Och sen sticka vidare på sockhälen på den andra herrsockan innan John Blund kommer på besök.

Ha en riktigt bra tisdag!


Inga kommentarer: