torsdag, januari 12, 2023

Årets tredje inköp

Huhuh! Idag var det inte roligt att slira omkring på vägen. Sån snösörja och ingen plogbil förrän jag mötte den på hemvägen från jobbet i bästa byn i norra grannkommunen. Det blev en fullbråd arbetsdag och jag kom underfund med att jag är nog för gammal för en så stram tidtabell, som jag lyckats få med hjälp av andras kursflyttanden! Och ändå så började jag jobba först klockan 13 idag. Men så höll jag också på ända till 20.15. Så det blir en full arbetsdag. Mellan undervisningen så borde jag dessutom hinna svara på e-post, skicka ut länkar till distanskursen, ringa timlärare och... ja, sen måste jag komma ihåg att jag jobbar ju faktiskt endast 60 % här i stan. Men det glömmer jag allt som oftast. Jag måste bestämt skärpa mej, annars är risken stor att jag blir totalt utan sticktid!

Årets tredje inköp skedde igår i mataffären. Och om ni tror att det var stickrelaterat, så tror ni helt rätt. Men lugn bara lugn, inget garn utan...

... två mönstertidningar. I socktidningen med anknytning till Fazer finns massor av sockor, som skulle vara hur roliga som helst att sticka, men, men jag har liksom inte alla de där färgerna i mitt garnlager, så det är väl nog bara att glömma de projekten. Bäst att gå in i hobbyrummet, kolla i nån av garnlådorna, välja garnet och sen söka efter mönster till just det garnet och inte göra tvärtom! 

Förstås måste jag ju också köpa senaste numret av Allers, hur ska jag annars kunna lösa A-korsordet?
Och jodå, där finns också mönster.

Och något gott tyckte jag att vi kunde unna oss med bisin min, så igår kväll festade vi på de här runebergstårtorna, som var riktigt saftiga och goda. Ibland är det riktigt bra att gå till mataffären!

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag vaknade först halvnio.

  • Hann få undan en del kontorsjobb på förmiddagen.

  • Härligt att vara tillbaka i jobbrutinerna igen.
Hoppas att ni får en skön fredag.
Själv ska jag försöka vara ledig i morgon! Tjohooo!
Tror att jag parkerar mej i stickfåtöljen och därifrån stiger jag inte upp förrän det är absolut nödvändigt. Så det så!
Men först ska jag bara ta hand om lite tvätt, disk och...


 

Inga kommentarer: