onsdag, januari 18, 2023

Nytt på stickorna

Idag kan man kanske säga att jag har haft en normal arbetsdag, för jag for hemifrån 20 före 8 och var tillbaka vid 17-tiden. Det som ändå gör det hela lite "onormalt" är att vårt veckomöte var ovanligt kort, så jag hann till och med äta min medhavda lunch på jobbet i stan innan jag hastade vidare västerut till Svartså. Därifrån vidare till datasalen i Lypa och så hem. Tre olika arbetsplatser alltså, så inte nu en riktigt vanlig kontorsdag i varje fall. I morgon blir det också tre olika arbetsplatser, men då får jag sitta hemma på kvällen, för jag undervisar på distans.

Och jodå, jag lade upp nytt på stickorna igår kväll. Jyjy2023 nr 5!

Tänkte att jag måste få använda det här färggranna nystanet. Ingen idé att bara titta på det där i plastlådan. Lite orolig dock för att sockan blir för liten. Få se nu. Eftersom vi hade ett ovanligt kort möte, så hann jag liksom aldrig sticka på min nya socka. Men redan vetskapen att jag hade med stickningen var en stor tröst. 
Här hemma kommer jag ändå att koncentrera mej på Gröna kulor-stickningen. Men den är inte lämplig att ta med sig, för man måste vara koncentrerad när man stickar mönstret.

Bra saker idag:
  • Vaknade långt före väckarklockan.

  • Och var därför redan tidigt på jobbet.

  • Det var bart på motorvägen, inget snöslask, tack och lov!

  • Bjöds på goda ägg-ansjovis smörgåsar i Svartså!

  • Har kursförberedelserna inför morgondagen färdiga och kan börja sticka nu!

Ha en skön torsdag!


Inga kommentarer: