måndag, januari 09, 2023

Inspirerande post

Sådär ja, första arbetsdagen avklarad efter jullovet. Det var en skön mjukstart fastän det kändes lite konstigt att åka iväg till jobbet när alla andra kom hem från jobbet. Men så är det med kvällsjobb. Nu återstår kvällsjobb i morgon och i torsdag. Tre kvällar i veckan ska jag väl klara av?

Kolla vad bisin min fiskade från vår postlåda idag:

Inspirerande post! Och jag som redan har huvudet fullt av idéer på en massa projekt jag vill göra och nu kommer tiden att liksom ta slut...

Kvällens stora fråga just nu är: Sticka provlapp eller ta itu med en ny sockstickning direkt? Hur skulle ni göra?

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag var uppe redan klockan åtta!

  • Hann bra med allt kontorsjobb innan jag skulle iväg till västra grannstaden på kvällsjobb. Till all tur var inte e-postlådan spammad och jag kom ihåg pinkoden till bägge arbetstelefonerna. Jihaa!

  • Trots det dåliga vädret kom det ändå folk till Digi-help i kväll. Bra att jag inte behövde sitta ensam i datasalen.

  • Känns skönt att vara igång igen.
Önskar er en fin tisdag.


2 kommentarer:

Österbottningen sa...

Jag hade också min första jobb dag igår.
Jag måste fråga vad är JyJy 2023?

Ha en bra dag!

Inge sa...

Hoppas att du också kom bra igång på jobbet.
JyJy 2023 är en sådan där lite smågalen grej, som jag hittade av en slump på Facebook. Idén är att man på julnatten 25.12.2022 startar sitt första stick- eller virkprojekt. Sen har man tid på sig till den 28.2 mitt i natten att starta inalles 20 projekt. De här projekten ska vara färdiga på midsommarnatten. Därifrån kommer förkortningen Jy = Jouluyö och Jy = Juhannusyö.
I början av mars skickar man e-post till administratören och rapporterar vilka alla projekt man startat och i början av juli skickar man följande e-post med lista på allt man har hunnit få färdigt. Minst 50 gram garn/projekt ska användas.
Jag tyckte att det här lät så roligt att jag anmälde mej bums i december eller kanske det var i slutet av november. Tänkte liksom att jag skulle få lite fart på mitt tröga stickande. Och eftersom man får "rapportera" i bloggen så passar det ju mej, som liksom inte hänger på Facebook precis hela tiden. Och ja, nu när jobbet börjat igen, så är det inte lika mycket datorhäng för min del längre.
Så nu kommer ni tyvärr att få stå ut med lite JyJy 2023 och min dåliga finska i en del blogginlägg!