onsdag, januari 04, 2023

Härlig skidförmiddag

Det kom lite snö i natt eller kanske egentligen på morgonsidan. Vi fick till all tur aldrig den utlovade snöstormen hit till våra östliga breddgrader. Skönt!

Skaren håller att både gå på och med snön som fallit är det ypperligt skidföre. Det tog dottern till vara på idag och körde hit med sina döttrar för att njuta av vinterns första skidtur.

Det var första gången i sitt liv, som A stod på skidor, men hon lärde sig redan att glida fram på dem. M gillar att skida och hade god fart. Vädret var ypperligt idag på förmiddagen för utevistelse .

Bisin min hinner inte skida. Han jobbar med snön på ett helt annat sätt. Snöslungan har han svetsat och donat på, så nu fungerar den riktigt bra.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag hann sova ända till halvnio.

  • Jag kunde svara i min smartklocka då dottern ringde. Jag var alldeles till mej och tjoade åt henne att "jag talar i min klocka". Antagligen trodde hon att jag har blivit knäppare än vanligt. Men det var bra att få det testat och hellre använda den som telefon än något annat. För vet ni, den här klockan tar sig friheter. Förra veckan skickade den meddelande före klockan 21.30 att nu är det endast två timmar kvar innan jag ska lägga mej. På självaste nyårsaftonen meddelade den strax efter klockan 21 att jag hade två timmar på mej innan det var läggdags!!! På självaste nyårsaftonen då man ju ska vara uppe ända till midnatt!
    Däremellan så darrar klockan till och säger: "nu sätter vi igång" och visar fötter som vandrar på. Haaa, nääe inte sätter vi igång då jag sitter och stickar. Tro mej, kära klocka! Allt har sin tid, så att säga.

  • Flickornas besök. Roligt att ha dem här. Nu återstår för mej att ta hand om efterdyningarna.

  • Bisin min fick ordning på snöläget här på gården och nu har vi en ordentlig gång till dörren. Tack för det.

  • Har inte behövt laga mat idag!
Önskar er en skön fortsättning på onsdagen.


Inga kommentarer: