tisdag, april 11, 2023

Arons skägg

 När gav du din man en blomma senast?
Jag gjorde det i söndags. Då fick han den här:

Arons skägg. En skojig liten växt, som jag hoppas att bisin min förstår att uppskatta. I vårt hus är det nämligen han som har gröna fingrar. På senare tid har han dock börjat slarva så fatalt att många av våra grönväxter har dött av törst alternativt drunknat då både undertecknad och bisin min inte vattnat eller sen vattnat dubbelt upp. Stackars, stackars växter. Vi måste införa nån sorts system där vi skriver upp när vi vattnat och när vi gödslat.

Gissa var jag har varit idag? Jo, förstås i västra grannstaden på jobb! Och det blev lite längre än planerat, för jag slutade först klockan 20. Gissa vart jag ska iväg mitt på dagen i morgon? Nå, jo förstås på jobb till västra grannstaden, eller nåja i morgon är jag faktiskt ute på landet utanför stan liksom.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till nio!

  • Det fanns varmvatten så jag kunde duscha på morgonen eller nåja det blev väl förmiddag då jag vaknade så sent!

  • Mr J kom på förmiddagskaffe, så jag fick betalt för motordelarna från Motonet. Tack för det.

  • Hann via bageributiken innan jag åkte iväg till jobbet. Behöver bröd till morgondagens kaffebjudning på veckomötet.

  • Hann få nästan alla mina datakurser här i stan färdigt planerade. Skönt. Nu är frågan om jag ska stoppa in några kurser till på vårterminen 2024 eller om jag ska varva ner istället.

  • Veckans första arbetsdag är avklarad. Nästan i varje fall, för jag måste ännu göra en föredragningslista till morgondagens veckomöte. Jag är ordförande, så jag måste ha lite ordning på mötesärendena.
Önskar er en riktigt fin onsdag.


Inga kommentarer: