fredag, april 28, 2023

Tidigt ute

Åååh, en skön och smågalen fredag är snart slut. Jag har njutit av min lediga dag, så till den grad att jag inte har hunnit städa! Det kommer att bli lite stressigt i morgon! Men strunt nu i det. Ibland måste man ju få njuta av livet, inte sant?

Ett under har skett i vårt vardagsrum, äntligen vill jag tillägga. Med hjälp av mina tydliga instruktioner har bisin min nu klarat av att sätta igång Arenan i vår smart-tv! Tjohoooo! Det tar sig. Snart kanske han också blir digital. Dock påstod han att han inte kommer ihåg hur han gjorde, att jag måste sitta med honom nästa gång han ska se på Arenan!

Bra saker idag:

  • Sovmorgon och jag var uppe lite före åtta!

  • Fick genast på morgonen ett WhatsApp-meddelande med förfrågan om jag vill komma och leka med Lillan. Så där tillbringade jag förmiddagen i ljuvligt sällskap.

  • Blev bjuden på hämtmat från stan. Tack för det.

  • Bisin min grävde i nästyngsta sonens potatisland, så vi har ätit nypotatis i det här huset idag. Riktigt gott med nypotatis och köttbullar till middag. Att dom ser lite konstiga ut beror på att bisin min har stuckit gaffeln i dem. Han ville inte riktigt tro att de var ätbara de här potatisarna. Vi är alltså tidigt ute i år med nypotatisen.

  • Har varit iväg tur-retur till Degerö i huvudstaden ikväll. Fyndade en födelsedagspresent åt Lillan. Kändes lite vågat att ge sig av på vinst och förlust, men allting gick bra. Får tacka bisin min för ivrigt påhejande och snabbt beslut, annars skulle det inte ha blivit till nånting. Det kan hända att Lillan är lite för liten ännu, men hon växer ju...
Önskar er en fin lördag!

Inga kommentarer: